Tractari Auto Brasov

TELEFON: 0743-88-35-50

Tractari auto Cristian, Rasnov, Bran, Moeciu, Zarnesti

Mikary Cars se afla si in locatiile: Cristian, Rasnov, Bran, Moeciu si Zarnesti

Unul dintre traseele principale pe care desfasuram activitatile de tractari auto, remorcari auto, transport utilaje, transport materiale si asistenta rutiera este intre Brasov si Moeciu iar acesta cuprinde tractari auto Cristian, tractari auto Rasnov, tractari auto Bran, tractari auto Moeciu si tractari auto Zarnesti.

Mikary Cars ofera asistenta rutiera si transport utilaje, dar va pune la dispozitie si o masina la schimb pana in momentul in care masina voastra va fi functionala, iar acest traseu, Brasov – Moeciu este unul dintre cele mai cunoscute si mai circulate trasee din judetul Brasov.

Tractari auto Mikary Cars pe ruta Brasov – Moeciu

In cazul in care sunteti pe traseul Brasov-Moeciu si masina voastra prezinta o defectiune tehnica, ati facut pana, ati avut un mic incident, ati ramas in zapada, ati ramas fara combustibil sau aveti o alta problema cu vehiculul si nu puteti sa ajungeti la destinatie, noi va stam la dispozitie cu servicii tractari auto, avand puncte de lucru in localitatile Cristian, Rasnov, Bran, Moeciu si Zarnesti.

Tractarile auto se vor face in cea mai mare siguranta pentru ca dispunem de autoplatforme moderne si performante si de un personal calificat care va realiza tractarile cu cea mai mare grija fata de automobilul vostru astfel incat totul sa decurga conform planului.

In afara de traseul Brasov – Moeciu cu servicii tractari auto Cristian, tractari auto Rasnov, tractari auto- Bran, tractari auto Moeciu si tractari auto Zarnesti, puteti apela cu incredere la serviciile noastre indiferent de locatia dumneavoastra chiar daca aceasta este in afara tarii noastre.

Transport utilaje Mikary Cars

Un alt serviciu de care puteti beneficia apeland la Mikary Cars este de transport utilaje grele, precum utilajele agricole si cele industriale. Si pentru acest serviciu nu trebuie neaparat sa va aflati pe ruta Brasov-Moeciu caci vom transporta utilajul iarasi, indiferent de locatie.

Indiferent daca aveti nevoie de transport utilaje pentru a transporta un utilaj la service, pentru a-l transporta la sediul companiei voastre sau oriunde altundeva, acesta va ajunge in siguranta la destinatie caci remorcile, autoplatformele si camioanele cu care vom realiza transportul sunt echipate corespunzator.

Tractari auto cu Mikary Cars – Puncte de lucru:

Tractari auto Moeciu

Tractari auto Bran

Tractari auto Zarnesti

Tractari auto Rasnov

Tractari auto Cristian

In momentul in care nu sunteti tocmai in cea mai fericita ipostaza si aveti nevoie de servicii tractari auto Cristian, tractari auto Rasnov, tractari auto- Bran, tractari auto Moeciu si tractari auto Zarnesti pe ruta Brasov-Moeciu, doriti sa aveti parte de servicii de calitate si de tarife mici.

Apeland la Mikaru Cars pentru servicii de tractari auto Cristian, tractari auto Rasnov, tractari auto- Bran, tractari auto Moeciu si tractari auto Zarnesti, veti avea parte de tarife mici, promptitudine, respect si seriozitate.

Intreaga noastra echipa este formata din specialisti care stiu cat de mult conteza ca fiecare tractarea in parte sa fie ireprosabila si stiu ca inainte de toate este clientul, motiv pentru care lucram in regim de non stop si gasim cele mai bune solutii pentru voi.

In urma lungii noastre experiente si a numarului mare de clienti multumiti de serviciile noastre, Mikary Cars este in topul firmelor din Brasov ce presteaza servicii de tractari auto.

 

MIKARY CARS Tractari Auto | Asistenta Rutiera Brasov

Garantia unui serviciu promt si de calitate!

CERE O OFERTA PERSONALIZATA!

CERE OFERTA!
 

⏰   Program:

  • NON-STOP

MIKARY CARS - Tractari Auto Brasov | Asistenta Rutiera
Strada Spicului nr. 24 Brasov, Romania 500460
Phone: 0743-88-35-50