Mikary Cars

Tractari Auto Brasov

Tractari auto Brasov | Asistenta rutiera

Strada Spicului nr. 24, Brasov, Romania - Cod: 500460 0743.88.35.50 contact@tractariauto-brasov.ro

- De ce sa apelati la Mikary Cars -

Esti sofer si ai nevoie de asistenta rutiera? Apeleaza cu incredere la serviciile companiei Mikary Cars din judetul Brasov si vei rezolva imediat orice problema pe care o ai cu masina ta.

De ce sa alegi Mikary Cars?

  • Ofera o gama variata de servicii ireprosabile

Serviciile companiei Mikary Cars sunt variate, la standarde europene: asistenta rutiera in caz de pana, alimentare cu carburant bun, pornire cu cabluri daca bateria este descarcata, inlocuire de acumulatori si de becuri, rezolvarea cu promptitudine a unor situatii ivite in trafic, tractari auto, tractari ATV, transport de material de constructii, transport de utilaje.  Pe langa aceste servicii, compania Mikary Cars are o serie de proiecte si colaboreaza cu alte societati comerciale si companii de transport care comercializeaza piese auto.

  • Permanenta imbunatatire a calitatii serviciilor, adaptabilitatea la diverse tipuri de masini:

Mikary Cars are in vedere perfectionarea specialistilor si modernizarea echipamentelor, punerea la dispozitie a unor remorci si autoplatforme noi. In cadrul companiei exista o flota de remorci pentru tractarea oricariu tip de moto-atv. De asemenea, flota de masini       cu platforma, camioane si remorci face fata oricarei situatii dificile din trafic.

  • Preturi avantajoase

Comparativ cu alte firme, tarifele de la Mikary Cars sunt avantajoase. Pentru Brasov, preturile incep de la 60 de lei. Tariful intern ( Romania) incepe cu 1,4 lei/km. Tariful extern (Europa) incepe cu 1,5 lei/km.

Pretul unei tractari variaza in functie de starea tehnica, de pozitia si de greutatea autovehicolului.

  • Reputatie buna

Compania Mikary Cars este Nr. 1 in Brasov in domeniul tractarilor prin profesionalismul, experienta si promptitudinea serviciilor oferite atat in tara, cat si in strainatate. Mikary Cars are o experienta de 10 ani in domeniul auto si are solutii pregatite pentru orice situatie neprevazuta in trafic. Clientii au incredere in aceasta companie si apeleaza din ce in ce mai mult la serviciile sale. Diversi clienti apeleaza la serviciile firmei: cei care lucreaza in agricultura si au nevoie sa transporte masini agricole si utilaje grele, persoane care lucreaza in domeniul constructiilor. Firma dispune de camioane si remorci care asigura transportul materialelor de constructie in judetul Brasov, dar si in toata tara.

  • Seriozitate la detalii

Firma Mikary Cars SRL din Brasov este foarte atenta la detaliile referitoare la efectuarea transportului autovehiculelor comandate de clienti. Faptul ca masinile sunt transportate si manipulate cu grija, fara nici cea mai mica zgarietura la locul destinatiei este un argument in plus pentru recomandarea companiei.

  • Promptitudinea serviciilor oferite

Specialistii companiei Mikary Cars sunt pregatiti sa actioneze prompt si cu profesionalism pentru a-ti rezolva problema la masina, la orice ora. Flota de camioane gata pregatita iti sta la dispozitie pentru a tracta orice tip de masina. De asemenea, compania Mikary Cars SRL trateaza in parte, fiecare problema a masinii fiecarui client.

Parerea clientilor conteaza

Opiniile pro ale oamenilor care au folosit serviciile de cel mai inalt profesionalism ale companiei Mikary Cars SRL, atrag dupa sine noi clienti. Acestia sunt convinsi de experienta altora, capata incredere in firma respectiva si apeleaza la serviciile acesteia in caz de nevoie. Eficienta, rapiditatea prestarii serviciilor si pretul rezonabil ii determina pe oameni sa apeleze oricand la serviciile companiei Mikary Cars.

  • Promovarea pe diverse site-uri de socializare

Promovarea pe Facebook, Twitter, LinkedIn si pe alte site-uri importante, face cunoscuta firma Mikary Cars SRL. Astfel, tot mai multe persoane aud de aceasta companie, se intereseaza pe internet de reputatia, serviciile, preturile, calitatea ei si apeleaza cu incredere la aceasta. Postarea fotografiilor cu autovehiculul transportat, ajuns la destinatie sau in momentul rezolvarii altor situatii dificile, neprevazute, ofera un plus de incredere persoanelor pentru a apela la serviciile firmei.

  • Adaptabilitate si deschidere fata de client

Compania Mikary Cars SRL se adapteaza continuu cerintelor clientilor prin serviciile competitive diverse, prin felul in care acestea sunt prestate, prin capacitatea de comunicare cu persoanele interesate si printr-un comportament amabil. Indiferent de situatie, de locul unde se afla autovehiculul cu probleme, echipele companiei actioneaza prompt si te scot din impas. Au o solutie pregatita pentru orice fel de situatie.

Asadar, daca vreti calitate, siguranta, seriozitate in domeniul asistentei auto, nu ezitati sa folositi serviciile companiei Mikary Cars SRL din Brasov. Veti trai o experienta placuta si atunci veti putea recomanda aceasta firma si prietenilor vostri.

Parerea Clientilor