Tractari Auto Brasov

TELEFON: 0743-88-35-50

Tractari Auto Rupea, Feldioara, Rodbav, Halchiu, Hoghiz

Mikary Cars este o firma cu o experienta indelungata ce, inca de la infiintare, doreste sa vina in ajutorul tututor celor ce au nevoie de servicii de asistenta rutiera precum tracatri auto si remorcari auto insa si servicii de transport utilaje si materiale.

Din dorinta de a fi cat mai aproape de client, Mikary Cars, ofera masina la schimb de care va puteti folosi pana in momentul intractari rupea care veti putea circula cu masina personala si, mai mult de atat, va informam ca daca va aflati intr-una din locatiile Rupea, Feldioara, Rodbav, Halchiu sau Hoghiz, puteti apela la serviciile firmei noastre, deoarece avem puncte de lucru in toate aceste localitati.

Tractari auto pe ruta Brasov-Rupea

Ceea ce dorim noi este sa oferim cele mai calitative servicii de tractari auto Feldioara, tractari auto Rotbav, tractari auto Hoghiz, tractari auto Halchiu, tractari auto Harman si tractari auto Rupea si asta, la cele mai mici preturi. Mikary Cars are puncte de lucru in oricare dintre aceste loicatii pentru a putea raspunde cu promptitudine clientilor sai.

Serviciile de tractari auto pe traseul Brasov-Rupea, Brasov-Sinaia, Brasov-Moeciu, Brasov-Fagaras dar si cele din intrega tara si peste hotare vor fi realizate cu cele mai moderne autoplatforme de catre cei mai competenti oameni.

Tractari auto cu Mikary Cars – Puncte de lucru:

Tractari auto Rupea

Tractari auto Feldioara

Tractari auto Rotbav

Tractari auto Halchiu

Tractari auto Hoghiz

Transport utilaje si materiale

Mikary Cars, in afara de serviciile de tractari auto, va pune la dispozitie servicii de remorcari auto si de transport utilaje si materiale. Serviciul de transport utilaje se adreseaza celor care au nevoie de ajutor in transportul utilajelor industriale si agricole si se va realiza cu camioane, remorci si autoplatforme la standarde europene, dotate special acestui scop: tractari feldioara

Toate serviciile noastre, incepand cu tractari auto si terminand cu transport utilaje si materiale este la dispozitia voastra in regim de non stop astfel incat, indiferent de ora sau de locatie, voi sa puteti avea parte de cele mai rapide si mai eficiente solutii.

Preturi mici cu Mikary Cars

Datorita faptului ca noi, inainte de toate, ne respectam clientul, preturile noastre sunt corecte si, in acest fel, fie ca aveti nevoie de tractari auto Feldioara, tractari auto Rotbav, tractari auto Hoghiz, tractari auto Halchiu, tractari auto Harman, tractari auto Rupea sau tractari auto din orice alta locatie, preturile vor fi mici.

Tot de preturi mici veti avea parte si atunci cand veti apela la remorcari auto, la transport utilaje grele si transport materiale pentru ca, doar tratand clientul cu respect si oferind cele mai bune si mai ieftine solutii vom ramanea cea mai buna firma de tractari auto din judetul Brasov, asa cum am fost si pana acum.

Atentia la detalii, grija cu care realizam tractarile auto si transportul utilajelor, promptitudinea cu care operatorii va raspund apelului, rapiditatea cu care specialistii ajung la locatia indicata de dumneavoastra, respectul cu care tratam fiecare client in parte si preturile mici sunt atu urile noastre si ceea ce reprezinta intreaga echipa a firmei Mikary Cars.

 

MIKARY CARS Tractari Auto | Asistenta Rutiera Brasov

Garantia unui serviciu promt si de calitate!

CERE O OFERTA PERSONALIZATA!

CERE OFERTA!
 

⏰   Program:

  • NON-STOP

MIKARY CARS - Tractari Auto Brasov | Asistenta Rutiera
Strada Spicului nr. 24 Brasov, Romania 500460
Phone: 0743-88-35-50