Mikary Cars

Tractari Auto Brasov

Tractari auto Brasov | Asistenta rutiera

Strada Spicului nr. 24, Brasov, Romania - Cod: 500460 0743.88.35.50 contact@tractariauto-brasov.ro

- Tractraza-ti masina doar cu Mikary Cars ! -

N-ai masina, ai belea, ai masina, iar belea ! Asta este vorba romanului si tare bine si potrivit o mai spune pentru ca, masina este o necesitate nu un lux dar, cate belele nu avem cu ea, iniderent ca este noua sau veche? Asta nu ar fi problema pentru ca stim cu totiii ca nimic nu tine o vesnicie si din acest motiv, mai cade cate una alta la masina insa, problema vine in acel moment in care masina ne lasa la greu, adica, ne lasa exact atunci cand suntem pe drum. In acel caz, cea mai buna, cea mai rapida  si cea mai simpla solutie vine din partea firmei Mikary Cars care, ofera servicii de tractari auto, asistenta auto si transport material pentru toate buzunarele.

Tractari auto cu Micary Cars

Primul lucru pe care il facem atunci cand ne lasa masina in drum, indiferent ca este vorba despre o pana sau o problema la motor, este sa incercam sa o rezolvam singuri asa cum ne pricem noi, apoi, daca nu reusim, sunam un prieten care sa ne ajute. De obicei, exact atunci cand avem nevoie, prietenul respectiv este ocupat, are telefonul inchis, nu raspunde sau nu poate. Abia la urma incercam sa apelam la servicii de tractari auto si asta, in urma unor recomandari primite de la prieteni.

O mare parte din firmele la care apelam in asemenea situatii, ori au doar servicii de tractare, ori au doar servicii de reparatii insa, la Mikary Cars gasim intotdeauna exact ce ne trebuie, incepand de la tractare pana la asistenta auto si chiar transport de materiale. Toate la un singur telefon distanta de noi.

Desi Mikary Cars este o firma cu locatia in Brasov, serviciile lor sunt foarte cunoscute atat in toata tara, cat si in strainatate pentru ca, inainte de toate, specialistii din cadrul acestei firme considera intotdeauna ca doar clientul este stapanul lor, iar nevoile acestora au prioritate, indiferent de locatie.

Servicii ieftine cu Mikary Cars

Atunci cand esti la ananghie, esti dispus sa platesti oricat si sa faci orice, numai sa treci cu bine, cu atat mai mult ca deseori avem si alti pasageri in masina, cum ar fi familia sau prietenii. Tocmai din acest motiv, o mare parte din firmele care se ocupa cu tractari auto, ofera servicii la un pret mare. Acest lucru nu este valabil si la Mikary Cars , unde preturile sunt rezonabile si avantajoase pentru cei ce au o problema cu masina sau chiar cu motocicleta si au nevoie de o mana de ajutor.

Pretul serviciilor difera in functie de greutatea pe care o are autovehiculul, de pozitia acestuia si chiar de starea lui tehnica. In mare, tarifele in Brasov incep de la 60 de lei, cele in tara de la 1.4 lei/ km iar cele in afara tarii incep de la 1,5/ km iar costul final poate fi usor negociabil.

Daca este vorba de locatii din afara Brasovului, costurile se aplica dus-intors iar daca este vorba despre o distanta mai mica de 100 de km, pretul serviciului este de 70 de lei.

Avantaje cu Mikary Cars

La astfel de probleme, este bine sa avem si noi avantaje reale iar cu Mikary Cars, intr-adevar avem avantaje si nu ne referim doar la faptul ca problema este rezolvata in cele mai bune conditii.

In primul rand, asa cum ati vazut, preturile sunt avantajoase pentru clienti. Apoi, un alt avantaj este faptul ca specialistii de la Mikary Cars raspund intotdeauna cu promptitudine la nevoile clientilor sai.

Cum siguranta este pe primul loc, remorcile si autoplatformele acestei firme sunt specializate si sunt ca o manusa pentru orice fel de vehicul, fie el mic sau mare sau chiar motocicleta. In acest fel, suntem siguri de faptul ca masina va ajunge in siguranta la destinatia ceruta de client, fara zgarieturi sau alte probleme.

Datorita faptului ca remorcile si autoplatformele sunt specializate, vremea nu este nicidecum o problema. Indiferent ca ninge sau ploua si ati ramas cu masina impotmolita pe undeva, solutia vine la dumneavostram nu mergeti dumnavoastra sa cautati solutia.

De asemenea, nu numai ca vremea nu este o problema, nici timpul nu este, pentru ca putem apela indiferent de ora si asta  pentru ca serviciile oferite de Mikary Cars sunt non stop.

Tot pentru siguranta, ne dorim ca firma de tractari la care apelam sa aibe experienta, pentru ca in acest fel, avem certitudinea ca problema va fi rezolvata repede si bine de catre cunoscatori si nu de catre incepatori. Mikary Cars are in spate o experienta de 10 ani, atat in tractari auto cat si in diverse servicii precum asistenta si transport utilaje si marfa.

Ce solutii sunt la Mikary Cars

Atata timp cat problema este masina, solutia vine imediat. Putem apela la aceasta firma de tractari auto atunci cand avem o pana la masina si nu avem la noi ceea ce ne trebuie sau nu ne putem descurca, putem apela atunci cand am avut un usor accident, fara victime, putem apela atunci cand am ramas impotmoliti in zapada, noroi sau chiar nisip, putem apela atunci cand avem o problema tehnica, cu motorul, iar lista poate continua pentru ca, specialistii de la Mikary Cars gasesc o solutie pentru orice problema ati avea si asta, la un pret rezonabil.

Putem contacta telefonic iar un operator ne va raspunde si, eventual, daca este nevoie, ne poate oferi asistenta tehnica si se va interveni cat de repede este posibil. Bineinteles ca timpul depinde si de locatia in care va aflati dumneavostra.

La Mikary  Cars vom gasi intotdeauna, indiferent de vreme, de ora sau de locatie, cea mai potrivita solutie la problemele legate de masini, atv-uri si chiar cele legate de transportul utilajelor industiale si agricole si transportul materialelor, iar solutia, cu siguranta va fi una avantajoasa pentru client.

Parerea Clientilor