Tractari Auto Brasov

TELEFON: 0743-88-35-50

Asistenta Rutiera Brasov

Asistenta rutiera este un serviciu de care nu vrei sa ai nevoie, dar care iti poate usura foarte mult viata atunci cand intampini situatii neplacute pe drum.

Pentru momentele in care ai nevoie de asistenta rutiera in Brasov, am dezvoltat o gama de servicii complexe, care te pot salva din cele mai neplacute situatii. Suntem o echipa dedicata, cu experienta vasta si oferim ajutor de calitate in cele mai neplacute situatii pe care le intampini pe drum.

Ce tipuri de asistenta rutiera oferim in Brasov?

Asistenta rutiera pentru accidente rutiere (tractare, masina la schimb)

Un accident rutier este o experienta ingrozitoare, chiar si atunci cand nu exista victime sau vatamari corporale. Suntem aici pentru a te ajuta atunci cand treci printr-un astfel de eveniment, oferindu-ti asistenta inca de la primul apel telefonic. Raspundem cu promptitudine, te ascultam si iti oferim toate sfaturile de care ai nevoie, pana sa ajungem la tine.

Imediat ce am primit apelul tau telefonic si am aflat unde esti, ne punem in miscare pentru a-ti oferi servicii de tractare.

Daca masina ta nu mai este in stare de functionare si ai nevoie de o masina de schimb, iti stam la dispozitie cu o flota variata de vehicule pentru a-ti continua drumul.

Asistenta rutiera pentru defectiuni tehnice

Defectiunile tehnice pot aparea oricand si oriunde. . Indiferent daca ai o baterie descarcata, becuri arse,pana la una sau mai multe roti sau ai nevoie de inlocuirea acumulatorilor, echipa noastra de profesionisti este pregatita sa rezolve iti ofere acea mana de ajutor de care ai nevoie.

Am dezvoltat un serviciu rapid si eficient, astfel incat sa poti reveni rapid pe drum.

Asistenta rutiera pentru greseli personale

De foarte multe ori suntem contactati pentru a ajuta in diverse situatii cauzate de erori personale. Fie ca ai pierdut cheile masinii, ai alimentat gresit ( cu benzina in loc de motorina sau invers), ai ramas fara benzina sau ai ramas impotmoilit din vina ta, te ajutam oferindu-ti asistenta rutiera rapida in Brasov si imprejurimi.

Care sunt cele mai comune solicitari de asistenta rutiera?

Cel mai adesea, problemele care necesita asistenta rutiera in Brasov sunt dintre cele mai simple, dar si cele mai neprevazute:

• O pana de cauciuc pe care nu stii cum sa o rezolvi, fie pentru ca nu ai roata de rezerva, fie pentru ca pana este una aparuta la mai multe roti simultan;

• O baterie descarcata;

• Blocarea cheii in masina, pierderea acesteia sau imposibilitatea de a deschide usa masinii din varii motive;

• Epuizarea combustibilului din rezervor;

• Defectiunea motorului. Este una dintre cele mai frecvente probleme. Cele mai multe solicitari pentru asistenta rutiera Brasov le primim de la oameni carora nu le mai porneste masina.

De ce sa apelezi la noi pentru asistenta rutiera Brasov?

Pentru ca avem experienta de peste 10 ani. Avem o experienta vasta in domeniul asistentei rutiere. De peste 10 ani ne oferim serviciile tuturor celor care intampina probleme in trafic in judetul Brasov. Am oferit asistenta rutiera in Brasov unui numar de cateva sute de oameni si suntem pregatiti sa gestionam orice situatie cu profesionalism si eficienta.

Pentru ca respectam normele europene. Toate serviciile noastre sunt conforme cu normele europene de siguranta si calitate, astfel incat poti avea incredere ca vei primi asistenta de cea mai buna calitate.

Pentru ca avem preturi atractive. Suntem constienti ca situatiile de urgenta pot aduce costuri neprevazute. De aceea, oferim preturi competitive, in asa fel incat impactul asupra bugetului tau sa fie unul minim.

Pentru ca suntem disponibili non stop. Stim ca problemele pe drum pot aparea la orice ora. De aceea, suntem disponibili non-stop, 24/7. Daca ai nevoie de asistenta rutiera in Brasov ne poti suna cu incredere indiferent de ora, de conditii meteo sau de locul in care te afli.

Pentru ca am investit constant in platforme si echipamente. Avem o flota diversificata de platforme si echipamente potrivite pentru diverse situatii, asigurandu-ne ca suntem pregatiti sa gestionam orice problema.

Pentru ca oferim asistenta rutiera pentru orice tip de autovehicul. Indiferent de tipul de vehicul pe care il conduci, suntem aici pentru a-ti oferi asistenta rutiera. De la masini mici la vehicule comerciale sau camioane, avem experienta necesara pentru a te ajuta.

Ne mandrim cu servicii de calitate, cu echipa de profesionisti dedicati si cu foarte multi clienti multumiti de promptitudinea si seriozitatea pe care am aratat-o de fiecare data cand a fost nevoie de noi.

Nu iti dorim sa ne contactezi, insa daca te afli pe drum si ai nevoie de ajutor, iti recomandam sa ai la indemana numarul nostru de telefon. Ne pasa de siguranta ta si suntem aici pentru a te ajuta in orice situatie.

 

MIKARY CARS Tractari Auto | Asistenta Rutiera Brasov

Garantia unui serviciu promt si de calitate!

CERE O OFERTA PERSONALIZATA!

CERE OFERTA!
 

⏰   Program:

  • NON-STOP

MIKARY CARS - Tractari Auto Brasov | Asistenta Rutiera
Strada Spicului nr. 24 Brasov, Romania 500460
Phone: 0743-88-35-50