Mikary Cars

Tractari Auto Brasov

Tractari auto Brasov | Asistenta rutiera

Strada Spicului nr. 24, Brasov, Romania - Cod: 500460 0743.88.35.50 contact@tractariauto-brasov.ro

- Tractari auto Fagaras, Ghimbav, Codlea, Vladeni, Sercaia -

Mikary Cars se afla si in locatiile: Fagaras, Ghimbav, Codlea, Vladeni, Sercaia

 

Mikary Cars a luat nastere din dorinta de a fi alaturi de toti cei care au nevoie de tractari auto, asistenta auto si transport utilaje, motiv pentru care, inca o data, Mikary Cars vine in ajutorul vostru cu informatii referitoare la rutele cele mai cunoscute pentru ca voua sa va vina mult mai usor sa ajungeti la sediul nostru din Brasov.

Una dintre rutele pricipale catre sediul firmei Mikary Cars este traseul Brasov-Fagaras iar aceasta ruta cuprinde tractari auto Ghimbav, tractari auto Codlea, tractari auto Vladeni, tractari auto Sercaia si tractari auto Fagaras.

Tracatri auto, remorcari auto si asistenta tractari fagarasauto cu Mikary Cars

In ceea ce priveste traseul Brasov-Fagaras cu tractari auto Ghimbav,
tractari auto Codlea, tractari auto Vladeni, tractari auto Sercaia si tractari auto Fagaras, serviciile noastre nu se opresc exclusiv la tractari auto si  asta, pentru ca puteti apela cu incredere si in ceea ce priveste asistenta auto.

Echipa noastra este formata din profesionisti si tot ceea ce fac, o fac cu cea mai mare seriozitate si cu cel mai mare profesionalism, drept dovada stau marturie nuamarul mare de clienti multumiti de serviciile noastre nu doar privitor la tractari auto, remorcari auto si asistenta auto pe traseul Brasov –Fagaras ci, privitor la toate locatiile din tara si din Europa.

Echipamentele noastre sunt moderne si detinem auto platforme la fel de moderne, capabile sa transporte orice fel de vehicul fara probleme si, ceea ce conteaza mult pentru voi, fara incidente neplacute la destinatie.

Tractari  auto cu Mikary Cars – Puncte de lucru:

  1. Tractari auto Fagaras
  2. Tractari auto Ghimbav
  3. Tractari auto Codlea
  4. Tractari auto Vladeni
  5. Tractari auto Sercaia

Transport utilaje pe traseul Brasov – Fagaras

Serviciile noastre puse la dispozitia voastra in ceea ce priveste traseul Brasov-Fagaras cu serviciile de tractari auto Ghimbav, tractari auto Codlea, tractari auto Vladeni, tractari auto Sercaia si tractari auto Fagaras functioneaza la fel de bine si in ceea ce priveste transport utliaje.

Transportam utilaje grele precum cele industriale si agricole nu doar pe traseul Brasov-Fagaras ci in toata tara iar tarifele noastre sunt mici in raport cu calitatea serviciilor, cu promptitudinea cu care raspundem clientilor si cu seriozitatea cu care tratam fiecare nevoie in parte.

Transportul utilajelor se va face face cu autocamioane, remorci sau auto platforme, depinzand de ceea ce doriti voi sa transportati insa, toate echipamentele si utilajele noastre va sunt puse la dispozitie la orice ora din zi sau din noapte.tractari codlea

Tarife mici cu Mikary Cars

Tarifele noastre sunt mici iar in ceea ce triveste traseul Brasov-Fagaras cu serviciile de tractari auto Ghimbav, tractari auto Codlea, tractari auto Vladeni, tractari auto Sercaia si tractari auto Fagaras, puteti vedea lista cu preturile pe site.

Incepand cu tarife mici pentru transport utilaje, tractari auto, remorcari auto si  asistenta auto, servicii ireprosabile datorita auto platformelor moderne, a experientei indelungate, a programului in regim de non stop, a promptitudinii, profesionismului si pana la specialistii care vor lucra pentru voi, toate sunt in avantajul vostru.

In oricare din locatiile unde v-ati afla: Fagaras, Ghimbav, Codlea Vladeni Sercaia sau Fagaras,  puteti apela la Mikary Cars deoarece avem puncte de lucru in localitatile enumerate.