Tractari Auto Brasov

TELEFON: 0743-88-35-50

Intrebari Frecvente

Intrebari si raspunsuri despre serviciul de tractari auto

Daca ai nevoie de tractari auto si nu ai mai apelat la un astfel de serviciu, cu siguranta ai o multime de intrebari si de nelamuriri. Oferim servicii complete de tractari auto Brasov si de-a lungul timpului am fost pusi in tot felul de situatii, care mai de care mai complexe. Putem raspunde, asadar, tuturor intrebarilor despre procesul de tractari auto.

Care sunt cele mai comune intrebari despre tractari auto?

Ce este o platforma de tractare auto? Platforma de tractare auto este un echipament specializat, folosit pentru a transporta vehiculele avariate sau defecte. Aceasta consta intr-o remorca adaptata, care poate sustine si transporta vehiculele in conditii de siguranta. Daca te confrunti cu o problema tehnica majora sau un accident, o platforma de tractare poate fi cea mai buna solutie pe care o ai la indemana. Atunci cand cauti o platforma auto Brasov, noi avem cele mai eficiente solutii: autoplatforma profesionala Fiat Ducato 3.5t, Autoplatforma profesionala Iveco Daily 6.5T sau platforma auto Boro 3 tone. Ne adaptam, asadar, oricarei situatii.

Ce este o tractare auto? Tractarea auto reprezinta operatiunea de deplasare a unui vehicul defect sau avariat cu ajutorul unei platforme sau a unui camion de remorcare. Aceasta interventie este necesara in cazul unei defectiuni mecanice, a unui accident de circulatie, a unei avarii la pneuri sau in alte situatii in care vehiculul nu mai poate circula pe propriile roti.

Care sunt tipurile de tractari auto? Exista doua tipuri principale de tractari auto:

• Tractarea pe platforma. Acesta este cel mai comun tip de tractare si se foloseste in cazul vehiculelor care nu pot fi deplasate pe propriile roti. Platforma este o remorca speciala, adaptata pentru transportul vehiculelor.

• Remorcare auto. Aceasta metoda este utilizata in cazul vehiculelor care pot fi deplasate pe propriile roti, dar care nu pot circula in siguranta pe drumurile publice. Camionul de remorcare este echipat cu carlige sau lanturi si trage vehiculul avariat dupa el.

Care sunt factorii care influenteaza pretul unei tractari auto? Cat costa tractarea auto?

Cu siguranta te intrebi cat costa tractarea auto. Pretul unei tractari auto in Brasov, precum si pretul in alte zone ale tarii poate varia in functie de mai multi factori, printre care:

• Distanta de tractare. Cu cat distanta de tractare este mai mare, cu atat costul va fi mai ridicat.

• Tipul de vehicul. Tractarea unui vehicul greu sau voluminos va avea un cost mai mare decat tractarea unui vehicul mic sau usor.

• Ora si ziua. Tractarile efectuate in afara orelor de program sau in zilele de sarbatoare pot avea un cost mai mare.

• Servicii suplimentare.Daca tractarea include si alte servicii, cum ar fi depanarea sau transportul marfurilor, pretul poate creste.

Daca vrei un pret cat mai clar atunci cand suni la o firma de tractare auto, este bine sa oferi toate detaliile cerute, in asa fel incat cei care ofera tractarea sa isi faca o idee despre ceea ce au de facut si sa poata calcula corect pretul. La noi, preturile sunt transparente, inca de la primul apel telefonic.

Cum alegi o firma de tractari auto?

Daca ai nevoie de tractari auto in Brasov, poti apela cu incredere la noi. Daca esti in alta zona si ai nevoie de tractari rapide, este esential sa iei in considerare urmatoarele criterii:

• Experienta si reputatia. Opteaza pentru o firma cu o experienta solida in domeniu, de cel putin cativa ani. Poti verifica atat experienta, cat si reputatia cautand review-urile de pe Google sau de pe alte platforme destinate acestui lucru.

• Gama de servicii. Asigura-te ca firma ofera exact serviciile de care ai nevoie si ca iti poate oferi serviciul de tractari auto in deplina siguranta;

Ce trebuie sa faci daca ai nevoie de tractare auto?

Daca te afli in situatia in care ai nevoie de o tractare auto, urmeaza urmatorii pasi:

• Asigura-te ca vehiculul este oprit in siguranta, pe marginea drumului sau intr-o parcare.

• Aprinde luminile de avarie si amplaseaza triunghiul reflectorizant pentru a avertiza ceilalti participanti la trafic.

• Contacteaza imediat o firma de tractari auto.

• Furnizeaza operatorului de la dispecerat urmatoarele informatii esentiale, precum tipul de vehicul, numarul de inmatriculare, locatia exacta in care se afla, locul in care vrei sa duci vehiculul.

• Asteapta sosirea echipei de tractare la locul indicat.

Ce trebuie sa faci dupa o tractare auto?

Dupa ce vehiculul a fost tractat, este important sa efectuezi o verificare amanuntita pentru a te asigura ca nu a suferit daune in timpul procesului de tractare. Daca ai orice dubii sau observi probleme, iti recomandam sa duci vehiculul la un service auto pentru o verificare completa.

Ce intrebari sa pui atunci cand suni o firma de tractari auto?

Cand suni o firma de tractari auto, poti sa pui urmatoarele intrebari pentru a obtine informatii importante:

• In cat timp ajungeti la locul incidentului?

• Ce tipuri de plata acceptati pentru serviciile de tractare?

• Aveti asigurare pentru a acoperi eventualele daune sau probleme care pot aparea in timpul tractarii?

• Imi puteti oferi o masina la schimb, pentru a-mi continua deplasarea?

Daca ai orice alta intrebare despre tractari auto, ne poti contacta telefonic si iti raspundem. Iti dorim sa nu ai nevoie de tractari auto, insa daca ai, salveaza-ne numarul pentru cele mai bune servicii de tractari din Brasov.

 
 

MIKARY CARS Tractari Auto | Asistenta Rutiera Brasov

Garantia unui serviciu promt si de calitate!

CERE O OFERTA PERSONALIZATA!

CERE OFERTA!
 

⏰   Program:

  • NON-STOP

MIKARY CARS - Tractari Auto Brasov | Asistenta Rutiera
Strada Spicului nr. 24 Brasov, Romania 500460
Phone: 0743-88-35-50