Mikary Cars

Tractari Auto Brasov

Tractari auto Brasov | Asistenta rutiera

Strada Spicului nr. 24, Brasov, Romania - Cod: 500460 0743.88.35.50 contact@tractariauto-brasov.ro

- Mikary Cars – iti ofera o masina la schimb -

NOU ! Serviciu unic in Brasov !

Mikary Cars va ofera o masina la schimb !

Oferim un serviciu unic in Brasov, iti punem la dispozitie un autoturism in regim de rent a car pe o perioada limitata, stabilita de comun acord . Ai avut un accident sau ai ramas in pana cu masina ? Nu trebuie decat sa ne contactezi si problema ta e ca si rezolvata.rent a car Ne vom deplasa la locul indicat de tine nu doar cu autospeciala de tractari ci si cu o masina marca Logan cu care poti sa-ti continui deplasarea fara alte griji. Autoturismul Logan pus la dispozitie, este in perfecta stare atat functional cat si estetic. Acesta este dotat cu ABS, aer conditionat, verificare tehnica la zi, cauciucuri de vara sau de iarna in functie de sezon. Inchirierea masinii se poate face pe minim 3 zile si maxim 30 de zile. Pentru transportul Logan-ului la locul indicat de voi nu se percepe nicio taxa.

Pretul de inchiriere , in regim de rent a car , este negociabil si depinde de perioada de inchiriere.

Masina dumneavoastra, cea in pana sau accidentata, o vom transporta si depozita la adresa indicata de voi, indiferent de locatia indicata, in tara sau strainatate !

Important: Va rugam ca in momentul in care ne contactati sa ne oferiti date complete ale dumneavoastra cat si a locatiei unde va aflati ! Va multumim.