Mikary Cars

Tractari Auto Brasov

Tractari auto Brasov | Asistenta rutiera

Strada Spicului nr. 24, Brasov, Romania - Cod: 500460 0743.88.35.50 contact@tractariauto-brasov.ro

- Homepage – Despre noi -

Mikary Cars – Asistenta Rutiera Brașov

Cine este șofer în Brașov cu siguranță a auzit despre compania Mikary Cars din domeniul tractărilor auto . De ce este Mikary Cars în topul firmelor care oferă asistență auto atât în Brașov cât și în toată țara , chiar și peste hotare ?

tractari auto brasovCu o experiență îndelungată în domeniile tractări auto , asistență rutieră , transportul pe platformă a diverselor autoturisme și materiale în județul Brașov, compania noastră – S.C. MIKARY CARS S.R.L  și-a construit treptat o imagine respectabilă printre clienții care au apelat cu încredere la serviciile noastre , prin care asigurăm prețuri competitive, dar și servicii ireproșabile , executate în cel mai eficient mod posibil . Indiferent de ora la care ne apelați – servicii non stop – , indiferent de situația în care vă aflați , ne puteți contacta cu încredere pentru orice fel de problemă pe care o aveți : tractare auto , asistență rutieră , transport motociclete , pentru a beneficia de o rezolvare cât mai rapidă și cât mai avantajoasă din punct de vedere financiar.

Compania noastră de tractări auto oferă servicii de tractare pentru mașina ta indiferent de oră , anotimp sau de împrejurarea în care te afli . Este suficient să ne suni și noi vom ajunge la adresa menționată de tine în cel mai scurt timp posibil . Ținta noastră este să ne îmbunătățim și să ne diversificăm calitatea serviciilor noastre de tractări pe toată plaja de auto și moto și să asigurăm transportul în siguranță a autoturismului , utilajului , etc., contractat . Suntem prezenți în județul Brașov , dar și în țară sau chiar în străinătate dacă nevoia o cere . Vom încerca de fiecare dată să ne adaptăm imediat cerințelor clienților noștri . Pe lângă serviciile complete de tractări auto în Brașov și în restul țării , realizăm și transport de materiale și utilaje industriale, tractăm și moto-atv-uri , oferim și asistență rutieră, inclusiv consiliere și asistență telefonică , parcări sau depanări .

Tractari Auto Brasov : Oferim servicii de Tractari Auto 24h/24h, 7 zile din 7 in Brasov  pentru autoturisme defecte sau noi,motociclete,autovehicule comerciale sau autoturisme avariate, (remorcari auto, autoturisme, jeep-uri, dube,van-uri, rulote, atv-uri, etc.).
Asiguram transport utilaje agricole sau utilaje de constructii cu masa maxima de 2500 kg – tractari auto Brasov .

Mikary Cars – Autoplatforme

Autoplatforma profesională Fiat Ducato 3,5t , an fabricație 2013 : lungime platformă de 5 metri , lățime platformă 2,1 metri , ,3 locuri ,troliu electric 6 tone , 4 chingi pentru fiecare roată cu o rezistenţă de rupere de 5 tone pe fiecare roată,blocaje suplimentare față – spate pentru toate roțile ( autoturismul dumneavoastră este tractat  în condiții maxime de siguranță )remorcari auto .Autoplatforma  Fiat Ducato este recomandată pentru tractarea ( transportul ) autoturismelor , motocicletelor ,atv-uri , utilaje construcții , utilaje agricole , platforme auto ,  rulote ,  materiale de construcții , diferite mărfuri , transport mobilier , etc.

Autoplatformă profesională Iveco Daily 6,5t , an fabricație 2006 : lungime platformă de 6,5 metri , lățime platformă 2,3 metri , ,3 locuri ,troliu electric 7 tone , 4 chingi pentru fiecare roată cu o rezistență de rupere de 5 tone pe fiecare roată,blocaje suplimentare față – spate pentru toate roțile ( autoturismul dumneavoastră este tractat  în condiții maxime de siguranță ) .Autoplatforma Iveco Daily este recomandată pentru tractare ( transport ) autoutilitare , utilaje construcții , utilaje agricole , rulote , platforme auto , dube , materiale de construcții , diferite mărfuri , transport mobilier , etc.

Platformă auto Boro 3 tone , an fabricație 2015 : lungime platformă 4,5 metri , lățime platformă 2,1 metri , troliu electric 6 tone , troliu manual 3 tone . Putem efectua transportul ( tractarea ) a două autovehicule simultan cu Autoplatforma profesională Fiat Ducato 3,5t + platformă auto Boro sau Autoplatformă profesională Iveco Daily 6,5t + platformă auto Boro.

NOU ! Te ajutăm cu o mașina la schimb !

rent a carAi avut accident sau probleme cu mașina ? Noi ne vom ocupa de tractarea mașinii tale și în același timp îți punem la dispoziție un nou serviciu : ai la dispoziție  o altă mașină în regim de rent a car până autoturismul tău va fi din nou funcțional ! Putem veni la locul unde ai rămas în pană sau ai avut un eveniment neplăcut , direct cu mașina ce o închiriezi , astfel îți vei putea continua drumul liniștit , fără să te mai preocupe evenimentul nefericit petrecut ! Suntem singurii în Brașov ce practicăm acest serviciu , lucru ce demonstrează grija față de clienții noștri ! Prețul practicat pentru acest serviciu este ca la oricare companie de închiriat mașini , avantajul fiind acela că scutești căutarea firmei , drumul de făcut cu costul aferent și evident timp !

Citeste mai mult