Mikary Cars

Tractari Auto Brasov

Tractari auto Brasov | Asistenta rutiera

Strada Spicului nr. 24, Brasov, Romania - Cod: 500460 0743.88.35.50 contact@tractariauto-brasov.ro

- Despre noi -

Mikary Cars Tractari auto Brasov – Despre noi

tractari auto brasovCu o experienta indelungata in domeniul tractarilor auto in judetul Brasov, aflandu-ne in toate orasele din judetul Brasov : Cristian, Rasnov, Bran, Moeciu, Zarnesti, Rasnov, Cristian, Bran, Zarnesti, Sercaia, Rupea, Feldioara, Rodbav, Halchiu, Hoghiz, Sinaia, Predeal, Busteni, Sacele si Tarlungeni compania noastra si-a construit treptat o imagine respectabila printre clientii care au avut nevoie sa apeleze cu incredere la seviciile noastre datorita preturilor competitive, dar si datorita serviciilor ireprosabile, executate in cel mai eficient mod posibil. Indiferent de ora la care ne apelati, indiferent de situatia in care va aflati, ne puteti contacta cu incredere pentru orice fel de problema pe care o aveti si solicitati o rezolvare cat mai rapida si cat mai avantajoasa din punct de vedere financiar.

Compania noastra de tractari auto ofera servicii de tractare pentru masina ta indiferent de ora, anotimp sau de situatia in care te afli. Este suficient sa ne suni si noi vom ajunge la adresa mentionata de tine in cel mai scurt timp cu putinta. Mereu ne dorim sa ne imbunatatim si ne diversificam permanent calitatea serviciilor noastre. Suntem prezenti in judetul Brasov, dar si in tara sau chiar in strainatate daca nevoia o cere. Vom incerca de fiecare data sa ne adaptam imediat cerintelor clientilor nostri. Pe langa serviciile complete de tractari auto in Brasov si in restul tarii, realizam si transport de materiale si utilaje industriale, tractam si moto-atv-uri, oferim si asistenta rutiera, inclusiv consiliere si asistenta telefonica, parcari sau depanari.

Detinem si un dispecerat pentru remorcari auto cu program nonstop, fiind pregatiti in orice moment al zilei pentru a primi comanda dumneavoastra si pentru a interveni in cel mai scurt timp. Ne puteti contacta la numarul de telefon de la sectiunea contact sau ne puteti trimite un e-mail si va vom contacta noi, dupa care lasati totul in grija noastra. Indiferent ce problema intampinati cu masina, specialistii nostri o vor rezolva in cel mai scurt timp, pentru a va scuti de prea multe batai de cap cand e vorba de tractare sau transport de materiale.

Tractari-Auto-Brasov-2Angajatii companiei noastre sunt cei mai buni specialisti in domeniul tractarilor auto, pregatiti la orice ora pentru a raspunde oricaror probleme care apar in randul clientilor nostri cu privire la tractarile de autoturisme, transporturile de utilaje sau de materiale. Specialistii nostri va vor asigura servicii la cel mai inalt nivel. Flota noastra de masini este intr-o continua dezvoltare si imbunatarire, avand posibilitatea de a alege orice gam de masina de tractare pentru a satisface gusturile oricarui client. In vederea perfectionarii specialistilor nostri si a dezvoltarii companiei noastre am achizitionat remorci si autoplatforme noi si performante, echipamentele noastre au fost modernizate iar gama de servicii s-a extins ajungand sa satisfaca cele mai diverse nevoi ale clientilor nostri.

Am incercat mereu sa acoperim o gama de servicii cat mai larga, la un nivel calitativ ridicat, dar si conforme normelor europene. Ne implicam constant in dezvoltarea de proiecte si stabilirea de legaturi cu alte companii de transport auto sau societati comerciale care au ca domeniu de activitate comertul de piese sau componente auto, asigurari, leasing sau despagubiri. Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra nonstop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentarea gresita cu carburant, pornirea cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuirea acumulatorilor, inlocuirea becurilor, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic. Efectuam tractari auto nonstop cu autoplatforma in Brasov si pe teritoriul Uniunii Europene la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Personalul calificat, promptitudinea cu care raspundem solicitarilor, numarul mare de platforme, seriozitatea cu care tratam fiecare comanda in parte si zona mare de acoperire sunt argumentele noastre care ne recomanda de fiecare data cand ai o problema cu masina.